Vanliga frågor

Vem är ni?

Klockan & Smycket är ett familjeägt företag som startade 1984 i fysisk butik i Malmö. Vi har många års erfarenhet av klock- och smyckesbranschen både vad gäller försäljning och reparationer.

Vad skiljer sig er webbshop från er fysiska butik på Triangeln köpcenter i Malmö?

Vår webbshop är ett sätt för oss att du som inte befinner dig i Malmö även ska kunna ta del av våra bästa erbjudande, men vi har större sortiment i vår fysiska butik. I butiken får du även personlig service av vår kompetenta medarbetare. Här erbjuder vi service och reparationer på klockor och smycken, gravyr och öon-näshåltagning.

Välkommen att besöka oss i Malmö!

Har ni öppet köp?

Ja. All distansförsäljning har enligt lag 14 dagar öppet köp (rätt att returnera varan och få pengarna tillbaka)

Köparen står själv för kostnaden att returnera varan och kravet att återköpet ska godkännas är att varan returneras i nyskick tillsammans med papper och ask inom 14 dagar från köpet gick igenom.

Returen sker till:

Klockan & Smycket Triangeln AB - St Johannesgatan 1e, 21146 Malmö

Hur kan jag vara säker på att varan är äkta?

Alla våra produkter är inköpta från märkets svenska leverantör via vår auktoriserade butik på Triangeln köpcenter i Malmö, Klockan & Smycket Triangeln AB.

För att handla hos oss måste du vara 18 år gammal. Alla köp är personliga och kan inte göras i annans namn (köp i annans namn kommer att polisanmälas).

All försäljning inom Sverige skyddas av de regler som finns i konsumentköplagen och distanslagen (www.konsumentverket.se)

Klockan & Smycket Triangeln AB friskriver sig från tryckfel och fel i specifikationer på våra produkter och tjänster.

Force Majeure

I händelse av naturkatastrof, krig etc som är utanför Klockan & Smyckets kontroll eller inte skäligen kunnat företses befrias Klockan & Smycket Triangeln från förpliktelser att fullföljaingångna avtal.

PUL

I samband med din beställning sparas kundinformation som namn, adress, e-post och telefonnummer för att fullfölja beställningen samt eventuell retur.

Alla våra leveranser skickas med spårningsbar post. Spårningsnummer skickas till din mail samtidigt som din beställning packas för leverans.

Varan är slut! När kommer den igen?

Alla varor som erbjuds i vår web shop är tillfälligt parti och är väldigt sällan vi har möjlighet att beställa hem nya. Däremot får vi ständigt nya produkter i vårt sortiment som du kan välja mellan.

Skicka meddelande

Har du frågor om våra produkter, leveranser eller andra funderingar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.